Dorrith

 

Hallo ik ben Dorrith Rem. Ik hou van kleur, tekenen en collages. Dat doe ik het liefst met pen, verf en mijn Wacom.

Er is een periode geweest waarin ikdacht ik dat op een kantoor wilde werken. Of les geven aan pubers. Toen gooide ik het roer om enkocht ik samen met mijn vriend een ticket naar Australie. Daar woonden we een jaar in een bus enreisden we rond. Weer terug in Nederland kon ik gelukkig steeds werk vinden op plekken waarcreativiteit en onderwijs belangrijk waren. Ik kon o.a. aan de slag als projectmanager bij een studio met grafisch vormgevers. Maar toch knaagde het. Ik wilde zelf creëren! 

Uiteindelijk besloot ik om als zzp­er door het leven te gaan. Ik begon te tekenen voor bladen en maakte t­shirts. Ik bedacht een e­book en ging aan de slag als docent creatief voor kleine kinderen. Ondertussen kreeg ik zelf ook twee kinderen, die nu 6 en 3 zijn.   Kinderen zijn mijn favoriete doelgroep. Die durven tenminste nog geel met blauw en gifgroen te combineren. Nu de ouders nog.

Het les geven en tekenen is nog steeds een gouden combinatie voor mij. Het maken van eentekening voelt elke keer weer als een cadeautje. Daarnaast haal ik heel veel plezier uit het gevenvan mijn workshops. Aan zowel kinderen als volwassenen. 

Ik wil graag laten zien dat ‘iets’ maken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ook voor mensendie minder bezig zijn met hun creativiteit. En ze op die manier ook zo’n cadeautje geven.

Sinds een paar jaar heb ik een liefde voor dessin ontwerp ontdekt. Dat betekend dat ik bijvoorbeeld voor stof ontwerpen maak. Als je een vrolijk en persoonlijk ontwerp zoekt kun je bij mij aankloppen. 

Ik maak bijvoorbeeld geboorte en trouwkaarten op maat. 

dorrithrem.com

Maar ik maak ook dekbedovertrekken! Die koop je hier

En als jezelf graag naait en op zoekt bent naar unieke prints dan kan je terecht in mijn online shop

De stoffen die je daar koopt worden in Dokkum geprint! Hollandser kan bijna niet.

Verder volg je mijn wekelijkse beslommeringen op Instagram.