Floor

 

rust, balans, opladen, kracht.

 

 

Mijn eerste yogales was op een prachtig eiland in het zuiden van Thailand. Ik weet nog goed dat ik de houdingen heel moeilijk vond. Maar ik vond de rust heel fijn, ook de kracht die ik voelde. Bij terugkomst in Nederland in 2004 besloot ik een Hatha yoga- opleiding te gaan doen. Eenmaal afgerond, keek ik door dezelfde ogen, maar ik zag veel mensen om me heen die last hadden van klachten, pijn en onrust. Ik gaf nu yogales, maar wilde ook graag leren hoe ik met mijn handen iets kon doen. 

Ik besloot terug te gaan naar Thailand voor een training in traditionele Thaise massage. Bij terugkomst in Nederland was ik vol inspiratie, wilde graag verder leren en heb ik een driejarige opleiding tot lichaamstherapeute gedaan. 

In 2009 ben ik mijn eigen praktijk in Amsterdam gestart en richt ik me vooral op klachten die uit stress ontstaan en Burn Out. 

Yoga en meditatie helpen mij om rust te vinden in de flow van het alledaagse leven. Het mooie van mijn werk vind ik dat ik door mijn handen ook een ander kan helpen die rust te vinden, en een stil gevoel kan laten ervaren. Ik wil ik mensen laten voelen dat ze compleet zijn, precies zoals ze zijn. Dat ze mogen ontspannen in dat gevoel. 

Bij Moments4Kids bied ik individuele sessies aan en ook korte yoga/mindfulness-cursussen. De kern van de sessies is rust, een moment voor jezelf hebben en weer opladen. Of we kunnen aan een bepaalde klacht werken als je dat graag wilt.

Voor meer informatie daarover kun je mijn website bekijken; 

floorbruin.com