Moments4Kids organiseert originele kinderfeestjes op locatie.

Dit kan bij u thuis zijn of op een feest op school.

 

Moments4Kids Creatieve Ateliers op locatie

Moments4Kids organiseert originele en betaalbare kinderfeestjes op locatie. Onze docenten komen naar de gewenste locatie en geven dan een Atelier van 1.5 / 2 uur. We hebben in overleg met onze docenten een goed aantal Ateliers ontwikkeld; Check hier verschillende Ateliers die Moments4Kids aanbiedt. In principe staan we ook open voor eigen invulling van de klant en kunnen we altijd kijken wat mogelijk is.

 

Juan Tarzan

Juan Tarzan is afgestudeerd aan de CIOS en is sindsdien al jaren werkzaam als kinder- en jongerenbegeleider op Camping Bakkum en het Woeste Westen. En is heel makkelijk in de omgang met kinderen.

Hij is zeer ervaren als organisator van zowel stoere buitenfeestjes in een park of bos, als van feestjes in bijvoorbeeld een gymzaal.

Vraag de verschillende mogelijkheden aan via de email aan.

 

Botma en van Bennekom: Zeep Atelier

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen beautyline maken? Dit is je kans!

Botma& van Bennekom zijn de schone zeepmaaksters uit Amsterdam. Ze komen op locatie om met jullie een eigen zeep, bodylotion, douchescrub, lipgloss, badbruisballen of maskertjes te maken. Kies je eigen geuren en kleur en maak je eigen unieke product. Natuurlijk moet er ook een merknaam bedacht worden en ontbreekt een mooi eigen ontworpen etiket niet. Ze zorgen voor ingrediënten, potjes, glitters, etiketten en binnen 1,5 maken we met z’n allen een eigen verzorgingsproduct .

Leeftijd: Kinderen vanaf 9 jaar