Dorien & Robien

focus, geluk, gezondheid, balans

De maatschappij waarin we leven is druk en veeleisend en met Listen Today helpen we je om in die drukke wereld je eigen paadje te volgen, het paadje naar je eigen geluksgevoel. We willen je leren om bewuster te leven, want we denken dat je daardoor betere keuzes kunt maken voor jezelf, je omgeving en de wereld.

Wij willen je helpen om je gelukkig en tevreden te voelen, door beter met stress om te leren gaan, je fitter te voelen, je beter te kunnen focussen en te leren om keuzes te maken vanuit je hart. Onze online programma’s, online cursussen, meditaties en tips over gezondheid, voeding, yoga en meditatie bieden steun en balans in een druk leven.

Klinkt dat goed en wil je meteen aan de slag gaan? Klik dan hier om onze gratis cursus ‘Leren Mediteren, 5 tips & 5 opdrachten’  te ontvangen. Je zult merken dat meditatie helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

 

OVER ONS - DORIEN

Dorien is opgegroeid in Nederland en had altijd al een sterke drive om te reizen en mooie plekken in de wereld te ontdekken. Na haar studie Visual Marketing is ze samen met haar toenmalige Nieuw-Zeelandse vriend naar Canada vertrokken. Daarna zijn ze naar Nieuw-Zeeland verhuisd. Na negen jaar is ze teruggekomen in Nederland met haar hond en beste maatje, Eddie.

Dorien heeft altijd al een grote interesse gehad in meditatie en de verschillende vormen ervan. 15 jaar lang heeft ze vele verschillende technieken bestudeerd en uitgeprobeerd. Daarnaast behaalde zij haar propedeuse natuurgeneeskunde, deed zij cursussen in ‘energy healing’ en werkte ze bij een zeer bijzondere natuurarts. Tijdens al deze avonturen was ze zich altijd bewust van wat goed voelde voor haar, voor haar lichaam en haar omgeving.

 

OVER ONS - ROBIEN

Bij Robien komt de natuur op nummer 1, wat is terug te zien in haar hobbies fotografie, paarden en snowboarden. Toen ze klein was heeft ze op de School voor Filosofie in Amsterdam al geleerd om even 'stil te zijn'. Daar was dat een normale gang van zaken, maar in het dagelijks leven komt dat er vaak helemaal niet van. Na een studie aan het Instituut voor Fashion, Management en Design, een aantal jaren in haar geliefde Nieuw-Zeeland en een carrière in de hostelwereld, werd de natuur en gezond zijn haar grootste focus. Een studie tot voedingsdeskundige, een cursus Ayurveda, een yoga teacher training en enorm veel boeken verder, is ze ervan overtuigd dat ze dit kan overbrengen aan anderen.

Het is geen geheim dat werken en een gezin draaiende houden een uitdaging kan zijn. Tijd voor jezelf en een gezonde lifestyle voor jou en voor je kinderen zijn soms ver te zoeken. Listen Today helpt je om bij jezelf te blijven en te leren omgaan met de stress die een druk leven met zich meebrengt. Aan de hand van yoga, meditatie en gezonde voeding leren wij je in makkelijke stappen hoe je wat meer balans kunt creëren.

Hier vind je ons:

●  Op onze website listentoday.nl

●  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  zodat ons beste materiaal, onze nieuwste blogs en exclusieve acties voor onze nieuwe producten gelijk in je inbox zullen belanden.

●  Op Facebook  posten we onze artikelen, linkjes naar dingen die wij interessant en nuttig vinden en mooie quotes. We zullen je op de hoogte houden van onze producten en soms ook om je mening vragen.

●  We plaatsen foto’s van Listen Today achter de schermen op Instagram, maar ook quotes en andere mooie beelden.

●  Op onze Pinterest boards laten we zien wat we mooi, leuk en belangrijk vinden over onderwerpen die met Listen Today te maken hebben.

●  Op Twitter posten we alle nieuwe blogs, dus als je fan bent van Twitter en onze blog wilt lezen, komt dat helemaal goed.

●  Of wil je ons wat vragen? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.