Plan M Concepts

Persoonlijk, Handmade, Storytelling, illustraties, Story Visualisers

Marieke van Gasteren en Marlous van Teunenbroek leerden elkaar kennen bij de opleiding Mediastyling van Academie Artemis. 

De vele raakvlakken in hun werk deed hen besluiten de krachten te bundelen in hun bedrijf Plan M. 
Plan M ontwikkelt creatieve concepten voor sociale, innovatieve, startende en groene bedrijven.
Marlous is een visueel sterke conceptdenker. Marieke geeft een gezicht aan de concepten door middel van ontwerp en illustratie. Samen geven ze hun concepten een definitieve vorm. Zij verzorgen onder meer personal branding, waar zij een persoonlijke huisstijl creëren door middel van logo design, kleuradvies, website styling, visitekaartjes en gadgets. Daarnaast bedenken zij concepten voor events, waaronder Your Story Illustrated. 

“Onze inspiratie halen wij uit alles wat wij om ons heen zien. Plekken die we bezoeken: steden, horeca, festivals, concerten en feesten. Ook social Media en blogs zijn belangrijke inspiratiebronnen.” 


Bij Your Story Illustrated worden de gasten uitgenodigd om via de vintage rode loper plaats te nemen op ons podiumpje. Hier dagen wij ze uit om hun verhaal te vertellen. Het is een mix van storytelling en live illustration waarbij de verhalen in een persoonlijke illustratie en een citaat worden weergegeven. Marlous stelt de vragen en Marieke illustreert.

www.planmconcepts.nl

www.instagram.com/planmconcepts

www.facebook.com/contactplanm