In samenwerking met Fantasjiek kunnen we Sinterklaas huisbezoeken voor u regelen.

 

Hoe ziet zo’n huisbezoek er uit?:

Tijdens een huisbezoek van 30 minuten bezoek van de sint & piet en/of alleen piet(en), komen de acteurs vrolijk binnen op muziek, hebben een klein theaterspel voorbereid ter intro van dit tóch altijd weer spannende duo en nemen hierna de tijd voor interactie, ontmoetingen met de kinderen, een aantal dansliedjes tijdens een disco, het kletsen en/of voorlezen uit het grote boek, op de foto met de sint en het uitdelen van de cadeaus. Deze routine herhaalt zich bij elk huisbezoek opnieuw en varieert qua inhoud en beleving middels de leeftijd en interactie van de kinderen en hun ouders.

Onze acteurs zijn altijd op de hoogte van het Sinterklaasjournaal en leven en lezen zich hier ook op in.  Tevens hebben alle Sint- en Piet-acteurs een pedagogische achtergrond, waardoor zij uitstekend in kunnen spelen op ook deze jonge leeftijd kinderen en hun ouders.

Onze Sint heeft het kostuum zoals gelijk aan tv (Sinterklaasjournaal) en de pieten zijn zorgvuldig gekleed zoals gelijk aan het karakter dat zij spelen (o.a. Pietje Pollewop, Radio-Techni-Piet, Pietje Precies, Oma Piet, Circus Piet, Gitaar Piet enz.).

N.B. Onze pieten zijn naar wens: tv-bruin, onder de vegen van de roet, blank en/of kleurrijk.

De acteurs bereiden zich voor en kleden en grimeren zich bij FantaSjiek en komen in vol ornaat op locatie aan. Mee gebracht wordt: pepernoten én een muziekbox mét microfoon voor dwaze dansjes tijdens een spetterende disco én goede verstaanbaarheid voor de Sint.

Als jullie via Moment4sKids boeken kunnen jullie profiteren van een speciaal tarief. Vraag de offerte aan.