Moments4Kids werkt samen met verschillende theatergezelschappen. 

We bieden kleine professionele interactieve shows aan voor de leeftijden tussen 1-12 jaar . Ze komen op locatie.

 

Yogi Kindertheater;

Maaike en Judith nemen jullie mee in het verhaal van Kees en OOOEPS. Een interactief kindertheater met poppen en spel. Lees hier over de shows, OOOEPS 1!! en OOOEPS2!!

Via Moment4sKids kunnen jullie informatie opvragen en profiteren van een speciaal tarief.

 

   FANTASJIEK;  Onze theaterdocent Froukje is theatermaakster en entertainer voor en met kinderen. Op haar theateropleiding en op diverse andere prachtige plekken haar ervaring op. Door te entertainen en acteren bij o.a. ‘Sprookjescamping de Vechtstreek’ en ‘Het Land van Ooit’, kwam ze in aanraking met kindertheater. Inmiddels is zij ruim 11 jaar bezig met theater voor en door kinderen in de leeftijd van 2 t/m 13 jaar.  Werken met kinderen is haar grootste plezier, theater haar passie. Door deze twee te combineren, ontstonden vele theateracts, voorstellingen, karakters, typetjes.  Haar shows gaan van Snoezel theater voor baby’s / dreumessen tot kinderen uit groep 8.  Via Moment4sKids kunnen jullie informatie opvragen naar mogelijkheden en kunnen jullie profiteren van een speciaal tarief.    

 

FANTASJIEK;

Onze theaterdocent Froukje is theatermaakster en entertainer voor en met kinderen. Op haar theateropleiding en op diverse andere prachtige plekken haar ervaring op. Door te entertainen en acteren bij o.a. ‘Sprookjescamping de Vechtstreek’ en ‘Het Land van Ooit’, kwam ze in aanraking met kindertheater. Inmiddels is zij ruim 11 jaar bezig met theater voor en door kinderen in de leeftijd van 2 t/m 13 jaar.

Werken met kinderen is haar grootste plezier, theater haar passie. Door deze twee te combineren, ontstonden vele theateracts, voorstellingen, karakters, typetjes.  Haar shows gaan van Snoezel theater voor baby’s / dreumessen tot kinderen uit groep 8.

Via Moment4sKids kunnen jullie informatie opvragen naar mogelijkheden en kunnen jullie profiteren van een speciaal tarief.